10 ting, der værker:

1. Lugten af daggammel tobak fra min svære medpassager på den tre timer lange togrejse hjem. Jeg undgår at spørge om jeg må sætte mit stik i strømkontakten over hans venstre skulder og vender mig til hans snorken.

2. Hvor tiltrængt, og svært, det er at græde.

3. At jeg, efterhånden som tiden går, har færre ting at sige.

4. Et overfladisk og mærkeligt langt snitsår på toppen af min håndflade, fra en skarp brødkniv, da jeg var ukarakteristisk uopmærksom på et rundstykke. Jeg stirrede længe på flængen, for at se, om der ville sive blod ud af skrammen. Min moster løb og råbte efter plaster før jeg ser til ende.

5. To mails jeg endnu ikke har skrevet.

6. Fleet Foxes’ seneste plade, der forbliver uigennemsigtig og skramlende uhjemmevant på femte gennemlytning.

7. Den pludselighed, at det er seksten år siden min mor døde, og et år siden jeg var på hendes grav.

8. Gamle venskaber.

9. Mynteplanten, der trods vedholdende forsømmelse, vokser ufortrødent henover håndvasken i mit køkken.

10. Gulvbrædderne under mine tæer, når jeg træder ind af min hoveddør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *